آرشیو مطالب : صفحه ی ۳۲۶

با حمایت وزارت صنعت انجام می شود

برگزاری نخستین نمایشگاه بومی سازی صنایع پیشرفته

به گزارش یاری كالا در دیدار شركت مادرتخصصی صندوق پشتیبانی از صنایع پیشرفته با معاونت آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت، در زمینه برگزاری نخستین نمایشگاه صنایع پیشرفته توافق شد.

ساعات طرح ترافیك در پایتخت كاهش پیدا می كند

به گزارش یاری كالا فارس نوشت: یكی از مدیران حوزه حمل و نقل و ترافیك شهرداری تهران اعلام نمود: ساعات طرح ترافیك به احتمال زیاد از دو روز آینده كاهش پیدا می كند تا شهروندان جهت پیش گیری از كرونا كمتر از حمل و نقل عمومی استفاده كنند.

دوره آموزش تعمیرات موبایل فوق تخصصی

یاری كالا: امروزه موبایل‌های هوشمند تقریبا همه گیر شده و به نوعی میتوان گفت همه از این دستگاه ارتباطی استفاده می كنند و حدودا 100 میلیون دستگاه و یا بیشتر در كشور موجود است.

بیشتر از یك میلیارد تومان جایزه برای ۷هزار راننده اسنپ

به گزارش یاری كالا اسنپ برای تقدیر از همراهی رانندگان خود، كمپین نوروزی «سفر تا ۹۹» را از ۳ اسفند به مدت ۲۱ روز (۳ هفته) برگزار می نماید. این طرح با تشویق رانندگان به پذیرش درخواست های سفر به متعادل سازی میزان عرضه و تقاضا در ترافیك شب عید كمك می نماید.


پربیننده ترین ها
پربحث ترین ها
جدیدترین ها