آرشیو مطالب : صفحه ی ۲۱۲

وزارت صمت:

برنامه ای برای حضور خارجی ها در صنعت لوازم خانگی نداریم

به گزارش یاری کالا مدیرکل دفتر صنایع فلزی و لوازم خانگی وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) ضمن اشاره به بدعهدی برخی برندهای خارجی در داخل کشور، بازگشت آنها را تکذیب و تصریح کرد که وزارت صنعت برنامه برای حضور برندهای خارجی در صنعت لوازم خانگی ندارد.

ماجرای دعوت سهام داران یک شرکت بورسی برای اعطای وکالت نامه

یاری کالا: درحالی روز گذشته سهامداران شرکت زرین معدن آسیا در آستانه برگزاری مجمع عادی سالیانه نوبت دوم این شرکت نسبت به تعیین اعضای جدید هیات مدیره و انتخاب مدیران کارآمد از طرف یکی از سهامداران عمده فراخوانده شدند که جمعی دیگر از سهام داران این شرکت براین باورند که برخی سهام دارانی که دست به اقدام مذکور زده اند به دنبال ایجاد تفرقه و دودستگی بین سهامداران هستند.

صدور ماهانه ۵۰۰ پروانه ساخت در تهران

به گزارش یاری کالا مدیرکل تدوین ضوابط، نظارت و صدور پروانه شهرداری تهران از صدور ۲ هزار و ۴۹۱  مورد پروانه ساختمانی طی ۵ ماهه نخست سال جاری خبرداد و اعلام نمود: منطقه ۱۵ بیشترین صدور پروانه به تفکیک مناطق ۲۲گانه و منطقه ۲۱، در مقایسه با تعداد پارسل های هر منطقه بیشترین درصد صدور پروانه را در این زمان داشته است.

عضو شورای شهر:

چرا شهرداری حقوق کارگران را دیر می پردازد؟

به گزارش یاری کالا فارس نوشت: عضو شورای شهر تهران با انتقاد نسبت به تأخیر در پرداخت حقوق کارگران شهرداری اظهار داشت: از مدیریت جدید شهرداری درخواست داریم بررسی های لازم در این حوزه انجام دهند.


پربیننده ترین ها
پربحث ترین ها
جدیدترین ها