افتتاح طرحهایی به ارزش 10 هزار میلیارد تومان در سفر رئیس جمهوری به كرمان

افتتاح طرحهایی به ارزش 10 هزار میلیارد تومان در سفر رئیس جمهوری به كرمان یاری كالا: كرمان- همزمان با دومین سفر استانی رئیس جمهوری به كرمان، طرحهایی به ارزش 10 هزار میلیارد تومان در این استان به بهره برداری می رسد.


به گزارش یاری كالا به نقل از ایرنا، رئیس جمهوری به همراه تعدادی از وزیران فردا (پنجشنبه) به كرمان سفر می كند تا نظاره گر ثمره بذرهای اقتصادی كاشته شده در سفر استانی چند سال قبل خود دراین استان بعنوان سومین مركز ثقل اقتصاد مقاومتی كشور باشد.
به گفته استاندار كرمان در این سفر رئیس جمهوری مقرر است پروژه های عظیم و اثرگذاری در مجتمع های گل گهر و مس با ارزش بالای 10هزار میلیارد تومان بهره برداری شود.
كرمان سومین استانی بود كه توسط رئیس جمهوری دولت تدبیر و امید ردای پایلوت اقتصاد مقاومتی را بر تن كرد و تلاش خستگی ناپذیر توام با ابتكار تیم اقتصادی و برخوردار از مشاوره استاندار جهادی و خلاق این استان باعث شد دكتر روحانی در دوره دوم كاری خود این استان را قطب و در حقیقت الگوی اقتصاد مقاومتی برای دیگر استانها معرفی نماید.
معرفی كرمان بعنوان الگوی اقتصاد مقاومتی را باید در وهله نخست به مردمان صبور، نجیب و راسخ در مسئولیت پذیری دیار كریمان تبریك و سپس به دولت تدبیر و امید شادباش اظهار داشت كه موجبات سكانداری استانداری از جنس این مردم را كه آوازه خدمتگزاری او زبانزد شده است؛ در این منطقه فراهم نمود.
آنچه پیداست قابلیت ها و ظرفیت های منحصر بفرد صنعتی، معدنی و كشاورزی از یك سو و حاكمیت تفكر جهادی وتوسعه ای تیم مدیریتی دولت در استان كرمان با محوریت شعار سال و تكیه بر داشته های بومی و داخلی پیشتازی این استان در فرایند اجرای طرحهای اقتصاد مقاومتی و بدنبال آن الگو شدن در این عرصه را برای آیندگان رقم زده است.
بدون تردید پایلوت قرار گرفتن این استان پهناور و غنی از حیث منابع زیرزمینی در فرایند اجرایی شعار اقتصاد مقاومتی مورد تاكید رهبر را باید در زمره تدبیرهای دولت یازدهم به حساب آورد كه زمینه شكوفایی اقتصاد این استان و به تبع آن تقویت بنیه اقتصادی كشور را در آینده نه چندان دور نوید خواهد داد.
انتخاب شعار'توسعه و ولایت 'و همگامی و همفكری مدیران ارشد اجرایی و میانی و اثرگذار از طیف های مختلف دیار كریمان كه در گفتمانی نو تحت عنوان 'مثلث توسعه اقتصادی 'جامه عمل به خود پوشانده، این روزها به عنوان مدلی كارگشا مورد توجه دیگر نقاط ایران اسلامی در جهت آبادانی، پیشرفت و مهم تر از همه تولید رفاه برای مردم همیشه بیدار و در صحنه كشورمان قرار گرفته است.
تلفیق نظریه و عمل همراه با رصد میدانی هفتگی و ماهانه در قالب بازدیدهای مكرر از كارگاههای فعال شده در حوزه اقتصاد مقاومتی این استان باعث گردیده كه این روزها هر گوشه از استان زرخیز كرمان را كه بنگری به یمن تعامل بوجود آمده میان بزرگان این دیار، نشاط و امید مثال زدنی را در برق چشمان تیزبین فعالان اقتصادی و صنعتی و كشاورزی و دیگر بخشهای اثرگذار بمنزله نعمتی پایدار و گرانسنگ دریابی.
بدون تردید استمرار این نشاط پدید آمده توام با كار و تلاش شبانه روزی ناشی از تدبیر برنامه ریزان ملی و استانی دولت یازدهم طی چند سال اخیر كه از هر حیث زمینه را برای خیز اقتصادی همه جانبه در این منطقه استراتژیك فراهم ساخته، می توان پیش بینی نمود كه ادامه این وضعیت حداقل طی یك فرایند زمانی چند ساله پیش رو ثمرات آن را بیش از چیزی كه اینك وجود دارد بخصوص در حوزه های اشتغالزایی آن هم از نوع پایدارش شاهد باشیم.
برنامه ریزان اجرایی و اقتصادی استان كرمان در جهت عملیاتی كردن محورهای اقتصاد مقاومتی مورد تاكید مقام معظم رهبری و ریاست جمهوری ظرفیتهای این استان را در قالب مناطق مختلف شناسایی و اولویت گذاری كرده و با بهره گیری از حمایت بنگاههای سرمایه گذار توانمند داخلی اقدامات در خور توجهی را طی چند سال قبل هم به سرانجام رسانده اند.
شهرستان قلعه گنج بعنوان محرومترین نقطه كرمان از نظر زیرساختی را می توان یكی از دهها نمونه در این فرایند توسعه ای دانست كه با مدیریت نماینده عالی دولت تدبیر و امید در منطقه و كمك بنیاد مستضعفان اقدامات زیرساختی خوب با ساخت هتل، بیمارستان و دیگر موارد مشابه برپایه نیازسنجی انجام گرفته و زمینه ساز اشتغال پایدار در منطقه شده است.
به گفته علیرضا رزم حسینی استاندار جهادی كرمان در قلعه گنج كه تا پیش از دولت یازدهم به لحاظ شدت فقر و و ناامنی هیچ كس قبلا پا نمی گذاشت امروز ضریب اشغال هتل كپری آن از گردشگران خارجی از ملیتهای مختلف دنیا بر ضریب اشغال بهترین هتل های مركز كرمان هم پیشی گرفته است.
به گفته استاندار تابحال حدود یكصد هزار میلیاردتومان تفاهم نامه سرمایه گذاری در قالب مثلث توسعه اقتصادی در مناطق هشتگانه با معین های مختلف و مقتدر داخلی به امضا رسیده كه بالای 30درصد این تفاهم نامه ها اجرایی شده و مابقی در دست اقدام است.
به گفته مسئولان و متولیان امر استان كرمان این اقدامات انجام شده باعث گردیده كه در این منطقه ضمن بالا رفتن ضریب امنیتی به دهها برابر گذشته شاهد كاهش صدمه های اجتماعی نظیر خودكشی و نزاع های دسته جمعی باشیم و مهم تراینكه با رونق اقتصادی بوجود آمده متوسط بیكاری هم به نحو محسوسی كاهش پیدا كرده است.
از دیگر مزیت های حاكم شدن دیدگاه مثبت اقتصادی در این استان راه اندازی صندوقهای توسعه ای خرد و كلان در مناطق روستایی و شهری است كه پیش در آمد آن راه اندازی دهها كارگاه و كارخانه تولیدی كوچك و بزرگ بوده كه پشتوانه مالی خوبی برای تولید كارگاههای تولیدی و مولد می باشد.
نگاه توسعه گرایانه حاكم بر روح مدیریت ارشد استان كه تجربیات گرانسنگی را در دوران هشت ساله دفاع مقدس در خود عجین كرده و به یادگار دارد، سبب شده در جهت توان افزایی هر چه بیشتر دامنه های سرمایه گذاری را در دایره ای محدود نیابد بلكه شعاع دایره اش را به فراسوی استان امتداد بخشد تا جایی كه شركت هایی هواپیمایی كشوری، میدكو، مس ایران، ایمیدرو، بنیاد مستضعفان و دهها شركت دیگر را به عنوان همیاران اقتصادی به اشتراك مساعی در این منطقه پهناور غنی از منابع و در عین حال محروم از امكانات رفاهی لازم و بمنظور حمایت از طریق اندازی صندوقهای توسعه ای در مناطق روستایی این استان به یاری طلبد كه طی این دوساله اخیر ثمرات موفقیت آفرین ان هم بر همگان هویدا گشته است.
قطعا استمرار و جایگزینی رویكرد درك متقابل بین بخشی و فرابخشی به جای تعامل پیشین در استان كرمان آینده روشنی را برای مردم این دیار بویژه استانهای همجوار و در نهایت امر تقویت بنیه اقتصادی كشور در سطوح مختلف به همراه خواهد داشت.
این اقدامات ضربتی مبتنی بر برنامه ریزی حساب شده تیم مدیریت اقتصادی دولت تدبیر در كرمان كه ثمرات ملموس ان این روزها در تقویت مسئولیت اجتماعی كارخانجات و بنیادهای بخش خصوصی بخوبی آشكار شده است، واعظی رئیس دفتر رئیس جمهوری را بر ان داشت تا در نامه ای به دكتر روحانی، ابتكارات و برنامه ریزی استاندار كرمان در چارچوب اقتصاد مقاومتی را مثبت ارزیابی كند و در این خصوص پیشنهاد داد تا این اقدامات بعنوان الگو به سایر استانها معرفی شود.
براساس این گزارش رئیس جمهوری با پذیرش این پیشنهاد دستور داد هر اقدام مناسبی كه در استان كرمان انجام شده است، بعنوان الگو به سایر استانداران برای اجرا ابلاغ شود.
دكتر حسن روحانی در دولت یازدهم دو سفر استانی به كرمان داشتند كه یكی از مصوبات پایلوت قرار گرفتن این استان بعنوان پایلوت اقتصاد مقاومتی بود كه در این خصوص طی یك دوره چهارساله كارنامه موفقی بر جای گذاشته است.
حجت الاسلام دكتر حسن روحانی به همراه تعدای از وزیران كابینه فردا پنجشنبه سفر دو روزه ای به استان كرمان خواهد داشت و مقرر است بیش از 10هزار میلیاردتومان پروژه صنعتی و معدنی در این سفر به بهره برداری برسد.
تهیه و انتشار: بهنام احمدی **5054


1396/11/11
16:12:04
5.0 / 5
4828
تگهای خبر: ارز , اقتصاد , تولید , دام
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳


yarikala.ir - حقوق مادی و معنوی سایت یاری كالا محفوظ است

یاری كالا

یاری گر شما در انتخاب کالای مدنظرتان