معاون سازمان برنامه و بودجه اعلام كرد

تحقق رشد ۷ درصدی اقتصاد در بودجه سال آینده

تحقق رشد ۷ درصدی اقتصاد در بودجه سال آینده به گزارش یاری کالا، معاون سازمان برنامه و بودجه ضمن تاکید بر این که مأموریت لایحه بودجه سال آینده تحقق رشد هفت درصدی در اقتصاد است، اعلام نمود: در قسمت اول لایحه بودجه ۱۴۰۳ منابع بودجه نسبت به قانون سالجاری رشد ۱۸.۳ درصدی داشته که به مفهوم کنترل تورم در بودجه سال آینده است و برآورد اینست که در سال آینده تورم به کمتر از ۳۰ درصد برسد.


به گزارش یاری کالا به نقل از ایسنا، حمید امانی همدانی🔹اظهار کرد: نکته مهم در فرآیند تدوین لایحه بودجه ۱۴۰۳ اینست که برخلاف خیلی از دوره های پیشین که ابتدا مصارف تعیین می شد و سپس برای مصارف، منابعی در نظر گرفته می شد در تدوین لایحه ۱۴۰۳ ابتدا منابع قابل حصول احصا شد و سپس بر اساس آن، مصارف مشخص شد.
وی اظهار داشت: مأموریت لایحه بودجه سال آینده تحقق رشد هفت درصدی در اقتصاد خواهد بود، اظهار داشت: مالیات کارکنان در سال آینده به اندازه رشد حقوق خواهد شد.
معاون سازمان برنامه و بودجه اظهر کرد: برآورد ما اینست که تورم سالانه در انتهای سال جاری به حدود ۳۹ درصد و در سال آینده به کمتر از ۳۰ درصد خواهد رسید؛ ازاین رو حدود ۳۰ درصد از رشد درآمد مالیاتی بر اثر تورم اتفاق خواهد افتاد. علاوه بر این، رشد اقتصادی به افزایش درآمدهای مالیاتی دولت کمک خواهد نمود. همچنین، اقدامات دولت در اصلاح نظام مالیاتی، عامل مهم دیگری در افزایش درآمدهای مالیاتی دولت می باشد. بعنوان مثال، اقدامات دولت برای پیشگیری از فرار مالیاتی، سبب رشد چشم گیر درآمدهای مالیاتی دولت امسال شد.
به قول امانی، 🔹رویکرد دولت در اصلاح نظام مالیاتی اینست که همزمان با کاهش فشار مالیاتی بر تولید و مردم، عدالت مالیاتی بهبود یابد. این هدف از راه افزایش تعداد مودیانی که تابحال مالیات نمی پرداختند و همینطور متناسب کردن مالیات با درآمدهای واقعی برای مودیانی که کم اظهاری می کردند تا حدود زیادی اتفاق افتاده است.
معاون سازمان برنامه و بودجه اظهار داشت: بهترین شاهد عملکرد دولت در این حوزه هم عملکرد فعلی مالیاتی دولت امسال است؛ به صورتی که عمده افزایش درآمدهای دولت از مالیات ناشی از افزایش تعداد مودیان و متناسب شدن مالیات پرداختی بعضی از مودیان با درآمدهای آنان بوده است.
وی افزود: دولت برای پشتیبانی از تولید، در بودجه ۱۴۰۱ نرخ مالیات بر تولید را از ۲۵ درصد به ۲۰ درصد و در بودجه ۱۴۰۲ از ۲۰ درصد به ۱۸ درصد کم کرد. آمارها و شواهد حاکی از رشد و رونق بخش های مختلف اقتصادی بخصوص صنعت بعد از این تخفیف مالیاتی است.
امانی اظهار نمود: در تدوین لایحه بودجه ۱۴۰۳ یک اصل مهم رعایت شده و آن اینست که قصد نداریم که قوانین دائمی را در بودجه های سالانه تغییر دهیم و این اصل سبب شد در لایحه بودجه ۱۴۰۳ اساساً وارد بحث نرخ مالیات بر تولید نشویم و این بحث به لایحه مالیات بر مجموعه درآمد موکول شد.




منبع:

1402/09/06
13:59:01
0.0 / 5
238
تگهای خبر: اقتصاد , تورم , تولید , حقوق
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۵


yarikala.ir - حقوق مادی و معنوی سایت یاری كالا محفوظ است

یاری كالا

یاری گر شما در انتخاب کالای مدنظرتان