سلاح ورزی :

تالار بورس منطقه ای در استان مركزی راه اندازی می شود

تالار بورس منطقه ای در استان مركزی راه اندازی می شود یاری کالا: مرکزی نایبرئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کشور از طریق اندازی تالار بورس منطقهای در استان مرکزی در صورت تأمین فضای مناسب از جانب شرکت بورس اطلاع داد.


حسین سلاح ورزی چهارشنبه ۱۹ خردادماه در پنجاه وپنجمین نشست شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی استان مرکزی که در استانداری مرکزی برگزار شد، اظهار نمود: در صورت تأمین یک مکان مناسب تالار بورس منطقه ای به منظور استفاده بهینه از بازار سرمایه و در جهت رشد و توسعه اقتصادی در استان مرکزی راه اندازی می شود.
وی با تکیه بر این که استان مرکزی قطب صنعت کشور است، اظهار نمود: بسترسازی حضور شرکت ها و واحدهای تولیدی در بورس می تواند بستر توسعه این شرکت ها را فراهم نمود و راه اندازی تالار بورس منطقه ای در این راستا اثرگذار است.
وی در ادامه خواهان برنامه ریزی هدفمند شورای گفتگو برای شرایط پساتحریم شد و اضافه کرد: خیلی از شرکتهای خارجی تمایل به مبادلات تجاری و اقتصادی با شرکتهای ایرانی دارند ازاین رو چگونگی استفاده از ظرفیت سرمایه گذاری خارجی در استان باید مورد توجه قرار گیرد.
سلاح ورزی تصریح کرد: برای بازگشت ایران به زنجیره اقتصادی بین المللی، رفع تحریم ها لازم است، اما کافی نیست و برای حل مساله FATF بعنوان یک مبحث راهبردی برای برگشت ایران به زنجیره اقتصاد بین الملل باید تصمیم گیری شود.
وی تصریح کرد: رتبه ایران در میزان رقابت پذیری و آزادی اقتصاد و فساد رتبه مناسبی نیست و باید با یک نهضت مقررات زدایی و جمع کردن مقررات دست و پاگیر در جهت اصلاح وضع موجود با اراده جدی قوای سه گانه اقدام گردد.
نایب رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کشور در ادامه به عملکرد قابل قبول شورای گفت وگوی استان مرکزی اشاره نمود و اضافه کرد: این استان توانسته است رتبه برتر را در ۶ ماهه دوم سال قبل در سطح کشور به خود اختصاص دهد. در ۴ سال قبل با عنایت به شرایط تحریمی، مجموعه اقتصادی استان در کنار تعامل با بخش خصوصی عملکرد قابل قبولی داشته است.
وی افزود: متوسط صادرات غیرنفتی حدود یک میلیارد دلاری و پایین بودن نرخ بیکاری در یک استان غیرمرزی و بهبود جایگاه استان در شاخصهای کسب و کار می تواند نویددهنده یک بستر خوب برای توسعه سرمایه گذاری و افزایش تولید ناخالص در استان باشد.
سلاح ورزی اضافه کرد: در صورت رفع تحریم ها و توافق مناسب با جامعه بین الملل و در صورتیکه دولت منابع ارزی را که در اختیار دارد در توسعه واردات قرار ندهد و به دنبال تقویت زیرساخت ها و افزایش توان تولید باشد برای استان صنعتی نظیر استان مرکزی می تواند یک فرصت باشد.
به گزارش یاری کالا به نقل از ایسنا، مسئول دبیرخانه شورای ملی گفت وگوی دولت و بخش خصوصی هم اظهار داشت: استان مرکزی در نیمه اول سال قبل با امتیاز ۷۴ در رتبه هفتم و در نیمه دوم با جهش فوق العاده با ۹۹.۵ امتیاز بین ۳۱ شورا رتبه دوم شوراهای گفتگو را در سطح کشور بدست آورد.
محسن عامری اضافه کرد: سال قبل شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوص استان مرکزی ۱۱ نشست برگزار کرد. تمامی شاخصهای ابلاغی اتاق ایران هم اجرایی شده و عمده مصوبات نشست های این استان هم اجرایی شده است.
وی ضمن اشاره به این که استان مرکزی قطب صنعت کشور در صنایعی همچون حمل و نقل ریلی، آلومینیوم و قطعات خودرو به حساب می آید، اظهار نمود: به علت مزیت های این استان در حوزه های متعدد صنعتی، مصوبات و خروجی های نشست های شورای گفت وگوی این استان در اتاق ایران مورد بررسی قرار می گیرد.
وی بیان نمود: اعضای شوراهای گفت وگوی استان ها باید توجه داشته باشند که دوسوم موضوعات نشست ها باید استانی و یک سوم ملی باشد چون که حل موضوعات استانی به مراتب آسان تر از موضوعات ملی است.
عامری اضافه کرد: خوشبختانه اغلب مصوبات استانی پیگیری و تبدیل به یک دستاورد شده و ظرفیت کارهای کارشناسی شده در استان مرکزی تقویت شده است. در گذشته خیلی از کارها پشتوانه کارشناسی نداشته است که این رویه تغییر یافته و همینطور ظرفیت اطلاع رسانی شورای گفت وگوی استان توسعه یافته است.
به گزارش یاری کالا به نقل از ایسنا، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اراک هم اظهار داشت: بررسی شرایط پساتحریم همچون محورهای بحث در این نشست است و باید سازوکار لازم برای پیشگیری از تبعات دوران پساتحریم اندیشیده شود.
ناصر بیکی ضمن اشاره به رنج ملت ایران از تحریم های ظالمانه اظهار نمود: باید از فرصت هایی که تحریم ها برای اقتصاد ایران بوجود آورده بهره برداری نمود و در مورد دوران پساتحریم هم عالمانه و دانش محور فکر کرده و تصمیم گیری درست شود.
وی تصریح کرد: برای نجات تولید و اقتصاد کشور از مشکلات پیش رو باید سیاست های داخلی و خارجی بر مبنای برنامه ریزی های اقتصادی تنظیم شود. بدون برنامه ریزی صحیح اقتصادی در عرصه بین الملل استفاده صحیح از فرصت ها بعید است محقق شود.
بیکی اضافه کرد: برای توسعه اقتصاد کشور باید جایگاه ایران به خوبی در عرصه بین الملل تبیین و تعاملات و مناسبات در حوزه سیاست خارجی تقویت شود و با استفاده از مراکز علمی و دانش بنیان کشور هم افزایی فکری لازم صورت گیرد تا از فرصت ها به نحو مطلوب استفاده نماییم.
وی بیان نمود: فصل اتکاء به اقتصاد مبتنی بر نفت و گاز گذشته است و باید برای جلوگیری از ایجاد بحران ناشی از اتکا به درآمدهای نفتی به فکر اقتصاد مقاوم مبتنی بر درآمدهای غیرنفتی باشیم تا مشکلات پیش روی اقتصاد کشور برطرف شود.
او در مورد مشکلات قطعی برق که گریبانگیر تولیدکنندگان و صنایع شده است، اظهار داشت: خاموشی ها صدمه جدی به تولید و صنعت وارد می نماید.




منبع:

1400/03/20
13:10:41
0.0 / 5
1058
تگهای خبر: ارز , اقتصاد , بازار , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۱


yarikala.ir - حقوق مادی و معنوی سایت یاری كالا محفوظ است

یاری كالا

یاری گر شما در انتخاب کالای مدنظرتان