معاون وزیر راه و شهرسازی:

تغییرات در نظام برنامه ریزی كشور

تغییرات در نظام برنامه ریزی كشور به گزارش یاری كالا معاون معماری و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: نظام برنامه ریزی و مدیریت كشور نیازمند تغییر است اما این تغییر به معنای انقطاع از گذشته نیست.


به گزارش یاری كالا به نقل از ایرنا محمدسعید ایزدی روز پنجشنبه در نشست ستاد بازآفرینی پایدار شهری خراسان جنوبی در بیرجند اضافه كرد: از چهار دهه گذشته مسئولان در دفتر خود در مركز نشسته و برای شهرستانی مثل فردوس در این استان تصمیم گیری می كنند در حالیكه نظام طرح ریزی باید از پایین به بالا حركت نماید و امروز در همه ابعاد نیازمند تحول هستیم.
وی با تاكید بر اینكه این روال باید تغییر كند اظهار داشت: تا چه موقع باید در یك نظام برنامه ریزی شهرها را به شكل بخشی مدیریت نماییم، این كه هر دستگاهی فقط به ضوابط خود نگاه كند و هماهنگی بین بخشی وجود نداشته باشد، صحیح نیست.
وی ادامه داد: در چنین جلساتی كه همه دستگاه ها دور هم جمع شده و نیاز شهر را اولویت بندی كنند یك تغییر مطلوب است.
معاون وزیر راه و شهرسازی بیان كرد: امروز اعضای شركت كننده در جلسه در مورد یكی از محله های بیرجند مثل محله 17 شهریور با هماهنگی با هم تصمیم به انجام كار مشترك می گیرند و این كاری اثربخش است.
وی اظهار داشت: این تغییرات لازمه بهبود وضعیت كنونی كشور است و باید نگاه از روند نوسازی گذشته به بازآفرینی تبدیل گردد.
وی اضافه كرد: در گذشته ما خویش را متولی مردم لحاظ می كردیم و به آنها گفته می شد كه چه كاری درست است؛ این روند غلط بود و باید اصلاح شود.
ایزدی اولین اقدام برای بهسازی یك محله را تولید فضایی برای اشتغال ساكنان محله و توانمندسازی آنها اعلام نمود و اظهار داشت: امروز باید از این زاویه به شهرها نگاه شود و رویكرد برنامه ریزی از بالا به پایین كه در گذشته معمول بوده، باید اصلاح شود.
وی اظهار داشت: اسناد جامع و تفصیلی دیگر پاسخگوی همه مسائل شهری نیست و امروز باید به دنبال تحول عظیم در نظام طرح ریزی باشیم.
وی بر لزوم بهره گیری از ظرفیت نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی برای مبحث بازآفرینی شهری تاكید و اظهار نمود: قوای سه گانه باید دست به دست یكدیگر داده تا شهرها و شهروندان را به جایگاه واقعی خود برسانیم و این تنها با تغییر فرآیندهای موجود ممكن است.
معاون معماری و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی اضافه كرد: این استان ثروت های عظیم و گسترده دارد اما بخشی از مردمان خراسان جنوبی در فقر زندگی می كنند.
وی اظهار داشت: خراسان جنوبی قطب زعفران دنیاست و محصولات منحصر به فرد در مقیاس ملی و بین المللی دارد و اینكه مردم این منطقه برای گذران رندگی خود محتاج یارانه باشند، زیبنده نیست.
ایزدی خاطرنشان كرد: اگر به ظرفیت های موجود در خراسان جنوبی توجه نشود این ثروت ها به مرور زمان از دست می رود چون این دارایی ها قابل بازگشت نیست.
وی اظهار داشت: اراضی كشاورزی، طبیعت و محصولات انسان ساخت اگر تخریب شود امكان تولید دوباره آن وجود ندارد.
نشست ستاد بازآفرینی پایدار شهری خراسان جنوبی به ریاست استاندار و با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی برگزار گردید.
معاون وزیر راه و شهرسازی از روز گذشته (چهارشنبه) از بافت های تاریخی و طرح های شهرسازی در بعضی شهرستان های استان بازدید نمود.

 

1396/11/05
14:44:41
5.0 / 5
6089
تگهای خبر: تولید , دام , دستگاه , نوسازی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳


yarikala.ir - حقوق مادی و معنوی سایت یاری كالا محفوظ است

یاری كالا

یاری گر شما در انتخاب کالای مدنظرتان