رئیس انجمن ملی زنبورداران و تولیدكنندگان عسل:

استاندارد عسل الزامی می گردد

استاندارد عسل الزامی می گردد به گزارش یاری كالا رئیس انجمن ملی زنبورداران و تولیدكنندگان عسل ضمن تاكید بر صدور گواهی استاندارد الزامی برای عسل، به مصرف كنندگان سفارش كرد كه عسل های با موم به هیچ عنوان مصرف نكنند.


عبدالرضا بیگناه در گفت وگو با ایسنا، اظهار نمود: در كمیسیون كشاورزی مجلس شورای اسلامی در خانه ملت حضور یافتیم و به نمایندگی از زنبورداران كشور مشكلات و معایب این حوزه را مطرح كردیم تا به دنبال راهكار اساسی در حل این مشكلات باشیم.
وی تصریح كرد: در این جلسه صدور گواهی استاندارد الزامی برای عسل و همینطور عرضه راهكارهایی برای به حداقل رساندن آلودگی های ملكه های ایرانی به انواع كنه ها و مبحث ازدیاد جمعیت زنبورهای عسل و تخم گذاری بیشتر با توجه جدی به حوزه شناسایی و پرورش ملكه های سالم با همكاری جهاد كشاورزی را خواهان شدیم.
رئیس انجمن ملی زنبورداران و تولیدكنندگان عسل، ضرورت تخصیص اعتبارات لازم بخصوص تسهیلات كمك بهره بانكی را در قالب تسهیلات سرمایه در گردش به زنبورداران و همینطور تولیدكنندگان و پرورش دهندگان ملكه زنبور عسل، ژل رویال، زهر زنبور و موم را خواهان شد.
بیگناه به تفكیك بخش زنبور عسل از اداره كل طیور و زنبور عسل و ارتقای آن را به اداره كل زنبور عسل كشور به همراه رسیدگی به وضعیت بیمه تامین اجتماعی زنبورداران اشاره كرد و اظهار داشت: خواهان تخصیص اعتبارات لازم برای اصلاح نژاد ملكه زنبور عسل و همینطور تامین اعتبار برای تولید ملكه در كشور با عنایت به نیاز فعالان این عرصه هستیم.
وی همكاری رسانه ها در فرهنگسازی مصرف عسل و بالا بردن سرانه مصرف عسل بدون موم را در كنار حمایت از صنعت بسته بندی عسل و صنایع مرتبط در جهت صادرات مهم دانست و بیان كرد: با عنایت به اینكه تولید و توزیع داروهای قاچاق و تقلبی در بازار فعالان عرصه زنبور عسل را تهدید می كند باید از تولید و توزیع این داروها جلوگیری شود تا بهداشت جامعه دچار مخاطره نشود.
رئیس انجمن ملی زنبورداران و تولیدكنندگان عسل ایران ضرورت افزایش سرمایه صندوق حمایت از صنعت زنبورداری را خاطرنشان كرد و تصریح كرد: از سوی دولت و به منظور عرضه خدمات بهتر به صنعت زنبورداری بخصوص به استان هایی كه سرمایه لازم را در صندوق ندارند باید شرایط مطلوبی فراهم گردد.
بیگناه ادامه داد: خواهان حذف زنبورداری در سامانه مربوط به سازمان دامپزشكی، حمل و نقل و پایانه های كشور به علت سیر پیچیده اداری كه اسباب سردرگمی و اتلاف وقت را در زمان كوچ زنبورداران به وجود می آورد هستیم.
وی اهمیت نظارت دقیق و بیشتر بر نحوه توزیع عسل توسط دستگاه های اجرایی مسئول از جمله معاونت غذا و دارو، دامپزشكی و تعزیرانت حكومتی را خاطرنشان كرد و اضافه كرد: این نظارت ها سبب می گردد تا در كنار حفظ سلامت مصرف كنندگان جلوگیری از عرضه عسل های نامرغوب و بی نام و نشان و فاقد علامات استاندارد و وزارت بهداشت و درمان را شاهد باشیم.
رئیس انجمن ملی زنبورداران و تولیدكنندگان عسل ایران اظهار نمود: هم اكنون بیش از 73 هزار نفر در عرصه زنبورداری در كشور فعالیت می كنند؛ به طوری كه با داشتن 669 هزار كندو سالانه بیش از 77 هزار تن عسل در كشور و روانه بازار مصرف می كنیم.
وی اظهار داشت: در تلاش هستیم تا مركز تحقیقات عسل و زنبور عسل را در استان های تولیدكننده عسل نظیر اردبیل، مازندران و اصفهان راه اندازی كنیم.


 

1396/08/29
12:19:13
5.0 / 5
4850
تگهای خبر: بازار , بهداشت , تسهیلات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵


yarikala.ir - حقوق مادی و معنوی سایت یاری كالا محفوظ است

یاری كالا

یاری گر شما در انتخاب کالای مدنظرتان