داریوش جهان پیما در گفت وگو با ایسنا، اظهار نمود: بعد از وقوع زلزله در استان كرمانشاه ستادی در سازمان دامپزشكی تشكیل شد تا برپایه ضوابط و پروتكل ها موجود در مناطقه زلزله زده بتوانیم این استان را مدیریت كنیم كه در این زمینه نیازها و كمبودها و تجهیزات مورد نیاز استان كرمانشاه با استفاده از استان های معین مشخص شده از جمله همدان، كردستان و آذربایجان تامین می گردد كه هم اكنون تامین این نیازمندی ها در دستور كار قرار دارد و استان های معین همه توان خویش را از نظر مالی، تجهیزاتی و نیروی انسانی در خدمت مناطق زلزله زده قرار داده اند.
وی اضافه كرد: در كنار جمع آوری و معدوم كردن جمعیت دامی تلف شده ناشی از وقوع زلزله واكسیناسیون دامهای زنده در مناطق زلزله زده برای پیشگیری از بیماریهایی مانند شاربون، هاری، كزاز و غیره در مناطق زلزله زده در حال انجام است. البته با عنایت به اولویت داشتن جمعیت انسانی در صورت نیاز، به دستگاه های متولی تامین سلامت جمعیت انسانی از جمله وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی سازمان هلال احمر و... كمك می كنیم.
مدیركل دفتر مدیریت بیماری های دامی سازمان دامپزشكی ادامه داد: تابحال هیچ بیماری در مناطق زلزله زده در میان جمعیت دامی شیوع پیدا نكرده و گزارش نشده است و تابحال هیچ مشكلی از این نظر نداشته ایم.
به گفته وی، در صورت بروز مشكل و شیوع احتمالی یك بیماری همه اقدامات لازم برای مقابله با آن و پیشگیری و جلوگیری از گسترش آن ویروس انجام می گردد. همه پتانسیل نیروی انسانی سازمان دامپزشكی در خدمت مناطق زلزله زده و مردم صدمه دیده از این حادثه ناگوار در استان كرمانشاه قرار دارد؛ به گونه ای كه ضمن خدمت رسانی در حیطه خدمات دامپزشكی، خیلی از دامپزشكان عضو جمعیت هلال احمر هستند و دائما در این مناطق حضور دارند.