قیمت جهانی طلا امروز 9 بهمن هر اونس طلا 2740 دلار و 22 سنت

قیمت جهانی طلا امروز 9 بهمن هر اونس طلا 2740 دلار و 22 سنت به گزارش یاری کالا، قیمت هر اونس طلا امروز (سه شنبه، ۹ بهمن) با ۰.۰۲ درصد کاهش به ۲۷۴۰ دلار و ۲۲ سنت رسید.



به گزارش یاری کالا به نقل از رویترز، قیمت طلا تغییر چندانی در معاملات روز سه شنبه نداشته است. سرمایه گذاران بر اجلاس فدرال رزرو آمریکا تمرکز کرده اند تا سیاستهای ترامپ و تاثیر آن بر دیدگاه بانک مرکزی این کشور مشخص شود.
قیمت هر اونس طلا امروز (سه شنبه، ۹ بهمن) با ۰.۰۲ درصد کاهش به ۲۷۴۰ دلار و ۲۲ سنت رسید، همینطور قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک با یک افزایش ۰.۲۴ درصدی به ۲۷۷۲ دلار و ۹۰ سنت رسید.
همچنین سایر فلزات گران بها، قیمت نقره با ۰.۱۸ درصد افزایش به ۳۰ دلار و ۴۷ سنت رسید و پلاتین با یک کاهش ۰.۵۰ درصدی ۹۴۵ دلار و ۲۰ سنت معامله می شود.


منبع:

1403/11/09
12:51:02
0.0 / 5
173
تگهای خبر: بازار , بانك , قیمت , معامله
این مطلب یاری کالا را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
پرسش:
= ۸ بعلاوه ۴
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها



yarikala.ir - حقوق مادی و معنوی سایت یاری كالا محفوظ است

یاری كالا

یاری گر شما در انتخاب کالای مدنظرتان - با یاری کالا، خرید آسان، اطلاع رسانی به روز!