در گفت وگو با یاری كالا اعلام شد

پشتیبانی از تولید واكسن و دارو تا ماسك های كربن فعال در دستور كار یكی از هلدینگ های دانش بنیان

پشتیبانی از تولید واكسن و دارو تا ماسك های كربن فعال در دستور كار یكی از هلدینگ های دانش بنیان به گزارش یاری كالا مدیر عامل یكی از هلدینگ های دانش بنیان با اعلان اینكه از 15 اسفند ماه سال قبل تابحال از طرح های فناورانه شركت های فناور در زمینه های پیشگیری و درمان حمایت كرده است، اظهار داشت: حجم سرمایه گذاری ما در زمینه واكسن ‎های پپتیدی فاز حیوانی 35 هزار میلیون ریال و در حوزه واكسن های پپتیدی فاز آزمایش های بالینی 500 میلیون ریال بوده است.


مهدی اسلام پناه، مدیرعامل این شرکت هلدینگ دانش بنیان در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به حمایت های این مجموعه از طرح های فناورانه در زمینه پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا، اظهار نمود: با شیوع این ویروس در کشور ما از ۳ طیف کارهای نوآورانه در رابطه با این ویروس حمایت کردیم.
وی تولید مواد و ملزومات پیش گیری از مبتلاشدن به این ویروس همچون ماسک و مواد ضدعفونی کننده را از زمینه های حمایتی این هلدینگ نام برد و افزود: طیفی از کارهای پژوهشگران در حوزه تشخیصی بود که شامل انواع کیت ها برای تشخیص مبتلایان به کرونا ویروس می شد.
اسلام پناه اصلی ترین زمینه های حمایتی این هلدینگ را در زمینه درمان دانست و اشاره کرد: تولید انواع دارو و پیشگیری پیش از مبتلاشدن که شامل واکسن می شود، در دستور کار پژوهشگران قرار گرفت و ما از پژوهشگران و پژوهشگرانی که در این ۳ طیف فعال می باشند، حمایت های خوب کردیم و در بعضی موارد مشارکت های برد-برد خوبی با آنها داشتیم.
مدیر عامل این هلدینگ دانش بنیان با تاکید بر اینکه در آینده نزدیک بعد از آنکه نتایج ارزیابی ها و تست های بالینی این تحقیقات منتشر شود، وارد فاز تست های انسانی خواهیم شد، اشاره کرد: آنچه که تابحال دراین زمینه رخ داد، حاصل کوشش های جوانان و پژوهشگران داخلی بوده که در چارچوب شرکت های دانش بنیان فعال بودند و امیدواریم با این فعالیت ها، در آینده به بلوک تولید واکسن این بیماری دست یابیم و خودکفا شویم.
اسلام پناه اکوسیستم توسعه سلامت کشور را یک اکوسیستم کامل دانست و افزود: در صورتیکه از این اکوسیستم حمایت های منطقی و جهت داری صورت گیرد، می توانیم به خودکفایی برسیم.

حمایت های هلدینگی از محصولات پیش گیری از ابتلا
وی با اشاره حمایت های این هلدینگ از طرح های فناورانه، توضیح داد: در زمینه تولید واکسن های کرونا در چارچوب ۵ شرکت حمایت هایی از طرف این هلدینگ صورت گرفت، ضمن آنکه طرح هایی در زمینه سلول های بنیادی در پژوهشگاه رویان انجام شد که تست های بالینی آن با موفقیت اجرایی شده است.
مدیرعامل این هلدینگ دانش بنیان، تصریح کرد: علاوه بر آن ما از تولید چند کیت تشخیصی حمایت کردیم.
اسلام پناه پشتیبانی از طرح های تحقیقاتی مربوط به این ویروس را از دیگر زمینه های حمایتی این هلدینگ نام برد و اشاره کرد: این تحقیقات در امتداد ستاندن مجوزها بود که از این تیم ها حمایت هایی شد.
این فعال حوزه دانش بنیان افزود: بتازگی چند طرح نخبگانی در حوزه دارو به ما ارجاع داده شده است که با چند هلدینگ دیگر در حال مذاکره هستیم که بتوانیم چندین خط تولید را فقط برای تولید دارو استفاده نمائیم.
وی با اعلان اینکه داروهای قابل تجویز برای بیماران مبتلا به کووید-۱۹ وارداتی است، اشاره کرد: بعضی از این داروها در کشور در حال تولید است که نیاز به فراهم کردن زیر ساخت های لازم برای تولید این داروها در کشور است.

جزئیات سرمایه گذاری یک هلدینگ بر روی طرح های کرونایی
مدیرعامل این هلدینگ دانش بنیان با اشاره به سرمایه گذاری این هلدینگ بر روی طرح های فناورانه، تصریح کرد: حجم سرمایه گذاری ما در زمینه واکسن ‎های پپتیدی فاز حیوانی ۳۵ هزار میلیون ریال و در حوزه واکسن های پپتیدی فاز آزمایش های بالینی ۵۰۰ میلیون ریال بوده است.
وی حجم سرمایه گذاری این هلدینگ در تولید ماسک های حاوی کربن فعال را ۵۰۰ میلیون ریال ذکر کرد و افزود: در حوزه مواد ضد عفونی کننده و شوینده های ضد عفونی به میزان ۱۸ هزار و ۵۰۰ میلیون ریال سرمایه گذاری کردیم.
اسلام پناه، ۱۲ هزار میلیون ریال را حجم سرمایه گذاری این هلدینگ دانش بنیان در زمینه کیت های تشخیصی مبتنی بر PCR Real Time دانست و اظهار نمود: در حوزه دوربین های فراطیفی، دستگاه اسکن ریه به میزان ۱۳ هزار و ۶۰۰ میلیون ریال از شرکت سازنده حمایت شد، ضمن آنکه در حوزه داروهای نوترکیب ۴۴ هزار و ۵۰۰ میلیون ریال و در حوزه داروهای گیاهی به مبلغ ۲۳ هزار و ۵۰۰ میلیون ریال سرمایه گذاری شده است.
مدیر عامل این هلدینگ دانش بنیان میزان سرمایه گذاری این نهاد در زمینه داکینگ مولکولی را ۸ هزار میلیون ریال ذکر کرد و اظهار داشت: در حوزه سلول های مزانشیمی ۱۹ هزار و ۵۰۰ میلیون ریال سرمایه گذاری شده است.
بگفته وی، این حجم سرمایه گذاری در زمینه پیشگیری و درمان کووید-۱۹ از ۱۵ اسفند ماه تابحال بوده است.




منبع:

1399/05/22
13:06:54
5.0 / 5
2007
تگهای خبر: ارز , تولید , دستگاه , سرمایه گذاری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵


yarikala.ir - حقوق مادی و معنوی سایت یاری كالا محفوظ است

یاری كالا

یاری گر شما در انتخاب کالای مدنظرتان