سال رونق تولید،

به وزارت صنعت اختیارات خاص داده شود

به وزارت صنعت اختیارات خاص داده شود یاری كالا: عضو هیئت مدیره انجمن صنایع نساجی ایران تاسیس صندوق بیمه و بانكهای خاص برای بخش صنعت را همچون راهكارهای رونق تولید عنوان نمود و اظهار داشت كه با عنایت به اینكه هم اكنون تحریم به صنایع و تولید كشور حمله كرده، باید به وزارت صنعت، معدن و تجارت اختیارات خاص داده شود.


محمد علی عامری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینكه برای تقویت تولید باید صنایع رقابت پذیر باشند، اظهار داشت: ساختار اقتصادی كشور باید تغییر كند بطوریكه مناسب تولید باشد.
وی با اشاره به اینكه سه مشكل اصلی بر سر راه تولید وجود دارد، اظهار نمود مشكل اول نرخ تأمین اجتماعی است؛ چونكه در ایران جمع پولی كه كارگر و كارفرما به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت می كنند معادل ۳۰ درصد كل هزینه بیمه است. این در شرایطی است كه این درصد در هیچ كشوری بیشتر از ۱۴ درصد نیست.

عضو هیئت مدیره انجمن صنایع نساجی ایران چاره این مشكل را ایجاد یك صندوق بیمه جداگانه برای صنعت و تولید عنوان نمود كه تنها بیمه صنعتگران كارگران تولید را پوشش دهد.
عامری در ادامه مشكل دیگر واحدهای تولیدی را بالا بودن بهره بانكی عنوان نمود و اظهار داشت كه با عنایت به مشكلاتی كه بانك ها با آن مواجهند نمی توان انتظار كاهش چشم گیر سودهای بانكی را داشت.
بگفته وی چاره مقابله با این مشكل باز تأسیس بانكهای خاص در بخش تولید است؛ چراكه در گذشته باز ایران تجربه تأسیس این بانك ها را داشته كه نتیجه آنها ایجاد واحدهایی همچون ایران خودرو و پارس خزر بوده است.
عضو هیئت مدیره انجمن صنایع نساجی ایران با تاكید بر اینكه كاهش نرخ تأمین اجتماعی و بهره بانكی دو ستون اصلی رونق تولید هستند، مانع دیگر تولید را ضعف كشور در سیستم تجارت جهانی دانست و اظهار نمود: برخی كشورهای همسایه از طرفی با ما رفاقت سیاسی دارند، اما از جانب دیگر خودرا رقیب تولید ایران می دانند. برای مثال تركیه اصلاً تمایل ندارد كه صنعت نساجی ما وجود داشته باشد.
عامری در ادامه با اشاره به اینكه برای رونق تولید باید اختیارات خاص به وزارت صنعت، معدن و تجارت داده شود، اشاره كرد: در هنگام جنگ، ارتش و سپاه محور هستند و همه وزارتخانه ها و سازمان ها به آنها خدمات می دهند. هم اكنون باز تحریم ها به صنایع و تولید كشور حمله كرده است؛ بدین سبب باید وزارت صنعت، معدن و تجارت بعنوان محور در نظر گرفته شود و سایر وزارتخانه ها نیازهای آنرا تأمین كنند.

شوك ارزی؛ دشمن تولید
عضو هیئت مدیره انجمن صنایع نساجی ایران همین طور درانتها شوك ارزی را یكی از دشمنان تولید دانست و اظهار داشت: با عنایت به اینكه سرمایه داران افزایش ناگهانی قیمت دلار را پیش بینی می كنند، سرمایه خودرا به دلار تبدیل نموده و از كشور خارج می كنند.
وی ادامه داد: از جانب دیگر صاحبان سرمایه با افزایش ناگهانی نرخ ارز احساس ناامنی می كنند و سرمایه های خودرا در كشورهای دیگر سرمایه گذاری می كنند. برای مثال هم اكنون بعضی از این افراد سرمایه های خودرا در گرجستان سرمایه گزاری نموده اند، در حالیكه اگر مشكلات اقتصادی پیش نیامده بود، این سرمایه ها می توانست در ایران صرف تولید شود.



1398/01/14
23:52:08
5.0 / 5
4590
تگهای خبر: ارز , اقتصاد , بانك , تجارت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۲


yarikala.ir - حقوق مادی و معنوی سایت یاری كالا محفوظ است

یاری كالا

یاری گر شما در انتخاب کالای مدنظرتان