رئیس نظام صنفی كشاورزی:

ضعف آموزشی مشكل مهم بخش كشاورزی است

ضعف آموزشی مشكل مهم بخش كشاورزی است به گزارش یاری كالا رئیس نظام صنفی كشاورزی و منابع طبیعی اظهار داشت: ضعف آموزشی یكی از اشكالات اساسی بخش كشاورزی است از این رو به شدت نیاز به آموزش، ترویج و توانمندسازی كشاورزان در كشور داریم.


به گزارش یاری كالا به نقل از ایرنا محمدشفیع ملك زاده روز دوشنبه در حاشیه دومین دوره آموزشی ملی مباحث نوین پسته در شهرستان بشرویه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اضافه كرد: باید همكاری لازم را با مسئولان برای برگزاری دوره های آموزشی ویژه كشاورزان و سایر تشكل ها داشته باشیم تا به هر شكلی چه مسائل فنی و چه اجتماعی آموزش های لازم به بهره برداران ارائه شود.
وی بیان كرد: در بشرویه خراسان جنوبی 16 تن پسته در هكتار عملكرد داریم اما به خاطر نبود اطلاعات كافی و عدم انجام آزمایش های ضروری پسته این شهرستان با مشكلاتی همچون آفات مواجه شده است.
رئیس نظام صنفی كشاورزی و منابع طبیعی افزود: برای كاهش مشكلات در بحث محصول پسته آشنایی با ارقام مختلف و شرایط اقلیمی و آب و هوا بسیار مهم می باشد تا از این طریق بتوان میزان عملكرد و بهره وری را بالا برد.
وی تصریح كرد: اگر این آموزش در بخش كشاورزی به درستی صورت گیرد بخش زیادی از مشكلات بخش كشاورزی حل می گردد.
ملك زاده عنوان كرد: نظام صنفی كشاورزی یك تشكل صنفی برای بهره برداران بخش كشاورزی است كه امروز با ظرفیت های قانونی كه در این آیین نامه، اساسنامه و دستورالعمل های وجود دارد برای هویت بخشی به كشاورزان و بهره برداران بخش كشاورزی و سازمان دهی مشاغل در این بخش مكلف شده است.
وی افزود: وظیفه اصلی ما دفاع از حقوق و منافع بهره برداران بخش كشاورزی بخصوص اعضای نظام صنفی است.
رئیس نظام صنفی كشاورزی و منابع طبیعی با تاكید بر اینكه حق كشاورزان است كه از حقوقشان دفاع شود تصریح كرد: نظام صنفی كشاورزی در وهله نخست با شناسایی كشاورزان و هویت بخشی به آنان پروانه فعالیت برای كشاورز صادر می كند.
وی خاطرنشان كرد: كشاورزان و بهره برداران بخش كشاورزی می توانند از پروانه فعالیت در دستگاه های مورد نیاز كشور همچون بانك ها برای گرفتن تسهیلات و ضمانت و همینطور در دادگستری و سایر دستگاه هایی كه نیاز به پروانه صنفی باشد استفاده كنند.
ملك زاده استفاده از خدمات بیمه تامین اجتماعی بر مبنای قانون كشور ماده 63 الحاقیه را از دیگر خدمات نظام صنفی كشاورزی دانست و اظهار داشت: حداكثر روی هر پروانه صنفی هر كارفرما می تواند تا پنج كارگر را از مزایای بیمه تامین اجتماعی برخوردار كند كه مشمولیت معافیت حق بیمه دارد یعنی به جای 30 درصد فقط هفت درصد را پرداخت می كند.
وی با اشاره به اینكه 10 هزار كشاورز كشور از خدمات بیمه تكمیلی برخوردار می شوند خاطرنشان كرد: در بحث پیگیری مشكلات كشاورزان همچون تعرفه برق، معافیت مالیاتی خودروها و وانت بارهای كشاورزان افراد دارای پروانه نظام صنفی می توانند از معافیت عوارض و مالیات برخودار شوند.
رئیس نظام صنفی كشاورزی و منابع طبیعی بر پیگیری مشكلات كشاورزان توسط نظام صنفی كشاورزی اشاره نمود و اظهار داشت: این نظام صنفی در مورد قیمت گذاری محصولات كشاورزی، نرخ عملیات كشاورزی، تنظیم بازار، امحال تسهیلات و وام های كشاورزان پیگیری های لازم را انجام می دهد.
وی با اشاره به اینكه امحال تسهیلات كشاورزان امروز یك مشكل عدیده ای برای آنها شده است اضافه كرد: با همت نظام های صنفی دولت كمك كرد كشاورزان بتوانند معوقات بانكی خویش را با بخشودگی سود و جرایم اصل بدهی پرداخت كنند و با امحال سه ساله به آنها كمك شد.
ملك زاده بیان كرد: آنچه قانون در نظام صنفی مشخص كرده تمامی اعضای نظام های صنفی در سطح ملی، استانی و شهرستانی می توانند عضو رسمی تمامی كارگروه ها، كمیته ها و كمیسیون های در رابطه با بخش كشاورزی و مجامع تصمیم گیر و تصمیم ساز باشند.
وی افزود: اعضای نظام صنفی با حضور در جلسات حق نظر و رای دارند و تمامی مشكلات كشاورزان را به مسئولان منكعس كنند و پیگیر مطالبات كشاورزان باشند.
دوره آموزشی ملی مباحث نوین پسته 12 و 13 آذر ماه با هدف طرح مشكلات اخیر پسته كاران و آگاهی بخشی مباحث جدید در رابطه با پسته در شهرستان بشرویه در حال برگزاری است.
7557 * 6054


1397/09/12
22:18:33
5.0 / 5
4379
تگهای خبر: بازار , بانك , تسهیلات , حقوق
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۱


yarikala.ir - حقوق مادی و معنوی سایت یاری كالا محفوظ است

یاری كالا

یاری گر شما در انتخاب کالای مدنظرتان