جلوگیری از تعطیلی واحدها و تولید صنایع جدید راهبرد اشتغالزایی در زنجان

جلوگیری از تعطیلی واحدها و تولید صنایع جدید راهبرد اشتغالزایی در زنجان یاری كالا: زنجان - راهبرد جلوگیری ازتعطیلی واحدهای صنعتی و تولید صنایع جدید در زنجان سبب شد تا در سال قبل از بیكاری هشت هزار و 777 نفر در استان جلوگیری شود.


به گزارش یاری كالا به نقل از ایرنا، در سال 96، تمام بدنه اقتصادی زنجان دست به دست هم داد تا واحدهای تولیدی این استان به فعالیت خود ادامه دهند و بستر اشتغال جدید را فراهم سازند.
بدنه اقتصادی زنجان طی سال 96 با علم به اینكه مهمترین راهكار اشتغالزایی و جلوگیری از گسترش مشكلات اقتصادی مقابله با تعطیلی واحدهای صنعتی و زمینه سازی برای شكل گیری صنایع جدید است، برنامه های ستاد اقتصاد مقاومتی و در كنار آن كار گروه تسهیل و رفع موانع تولید را جدید پیگیری كرد تا آنجا كه وزیر صنعت، معدن و تجارت خبر از كسب رتبه دوم كشوری در زمینه فعالیت ستاد تسهیل و رفع موانع تولید توسط استان زنجان را اعلام نمود.
با اضافه شدن سه هزار و 431 میلیارد ریال به مجموع سرمایه گذاری صنعتی زنجان برای 2 هزار و 148 نفر در صنعت این استان فرصت شغلی جدید بوجود آمد.
نماینده مردم زنجان و نایب رئیس كمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی هم در این خصوص اظهار داشت: اگر قصد خروج از بحران بیكاری و ركو اقتصادی را داریم راهی به غیر از توجه به تولید و فعال سازی و فعال نگاه داشتن صنایع موجود با رویكرد تولید محصول صادرات محور نیست.
استاندار زنجان هم در سال 96 بر این سخن خود استوار بود كه فعال نگاه داشتن صنایع موجود به مراتب آسانتر و كم هزینه تر از طریق اندازی صنایع جدید است ضمن آنكه نباید از شكل گیری واحدهای تولید جدید هم غفلت كرد.
اسدالله درویش امیری با همین رویكرد بود كه در انتها سال 96 خبر از جلوگیری از تعطیلی 29 واحد صنعتی داد.
بیشترین خبرهای توسعه ای بخش صنعت زنجان در دست رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بود كه با بیان پرداخت 10 هزار و 576 میلیارد ریال به 2 هزار و 29 طرح یا واحد تولیدی از اضافه شدن سه هزار و 431 میلیارد و 435 میلیون ریال در 11 ماه سال 96 به سرمایه گذاری صنعتی این استان اطلاع داد.
ناصر فغفوری اضافه كرد: در 11 ماه سال 96، 167 پروانه بهره برداری واحد تولیدی و صنعتی در این استان صادر گردیده است.
وی خاطرنشان كرد: در نتیجه صدور این 167 پروانه بهره برداری 2 هزار و 148 فرصت شغلی جدید صنعتی در این استان بوجود آمد.
فغفوری از طرح های مهم در دست اجرای سال قبل به احداث طرح تولید مواد شوینده توسط شركت پدیده شیمی قرن(مجموعه گلرنگ) با حجم سرمایه گذاری 400 میلیارد ریال و اشتغال 400 نفر اشاره نمود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان شروع عملیات یكی از بزرگترین واحدهای تولید قطعات مورد نیاز شركت پارس سوئیچ با حجم سرمایه گذاری حدود 300 میلیارد ریال كه در هفته دولت سال آینده به بهره برداری خواهد رسید را از دیگر طرح های مهم شروع شده در سال 96 اعلام نمود.
وی افزود: مكان یابی و استقرار بزرگترین واحد آهن اسفنجی استان توسط شركت البرز پاك ایرانی ها در بخش غربی زنجان با حجم سرمایه گذاری یك هزار میلیارد ریال و پیش بینی اشتغال 2 هزار نفر و اتمام عملیات احداث شهرك صنعتی سلطانیه پس مدت طولانی بلاتكلیفی از دیگر اقدامات استان در جهت توسعه بخش صنعت به حساب می آید.
فغفوری اضافه كرد: اقدامات لازم و عملیاتی برای تبدیل شدن استان به قطب برق، الكترونیك و آی تی در كشور و واگذاری زمین شهرك تخصصی برق در فاز نخست به میزان 40 هكتار و بازسازی و نوسازی سه واحد نساجی جهت بروز كردن تكنولوژی انجام شد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان اظهار داشت: ورود سرمایه گذاران خارجی در زمینه های تولیدی مختلف همچون فولاد، دخانیات، اسقاط خودرو، شوینده و تولید واگن هم از دیگر اقدامات توسعه ای بخش صنعت است.
3001/8068


1397/01/04
22:27:17
5.0 / 5
4756
تگهای خبر: اشتغال , اقتصاد , تجارت , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۴


yarikala.ir - حقوق مادی و معنوی سایت یاری كالا محفوظ است

یاری كالا

یاری گر شما در انتخاب کالای مدنظرتان