175 واحد گلخانه ای استان مرکزی از سوخت مایع استفاده می کنند

175 واحد گلخانه ای استان مرکزی از سوخت مایع استفاده می کنند به گزارش یاری کالا، مرکزی مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی اظهار داشت: از مجموع گلخانه های استان مرکزی تنها 175 واحد، از سوخت مایع و یک هزار و چهارصد واحد از سوخت گاز استفاده می نمایند.


علی اصغر زارعی در گفت و گو با ایسنا اظهار داشت: از مجموع 1575 واحد گلخانه ای فعال در سطح استان مرکزی 1400 واحد گازسوز هستند و 175 واحد از سوخت گازوئیل استفاده می نمایند.
وی ادامه داد: بدنبال این هستیم که تمام واحدهای گلخانه ای به سوخت گاز به عنوان یک سوخت مطمئن متصل شوند که هم اکنون نیز بیشتر گلخانه های استان به سوخت گاز متصل هستند.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی با اعلان اینکه از تمامی گلخانه داران درخواست شده یک سوخت مایع به عنوان سوخت رزرو برای خود لحاظ کنند، اشاره کرد: بخاری های گلخانه ها دوگانه سوز بوده و می تواند از دو سوخت گاز و مایع استفاده نماید، با شروع فصل سرما طی مکاتبه ای با شرکت پخش فرآورده های نفتی در امتداد دریافت سوخت مایع نیز صحبت و هماهنگی می شود تا در صورت لزوم، گلخانه داران بتوانند از سوخت مایع نیز بهره گیرند.
زارعی با اشاره به این که در گلخانه های استان مرکزی دو نوع محصول گل و گیاه زینتی و سبزی و صیفی جات تولید می شود افزود: گلخانه یک محیط کنترل شده و نیازمند مراقبت و توجه بالاست، پس کشاورزان بمنظور جلوگیری از خرابی و تباه شدن محصولات خود از سوخت دوم نیز استقبال می کنند.
وی افزود: باتوجه به شرایط کم آبی، وزارت جهادکشاورزی هرساله سهمیه ای بمنظور توسعه کشت گلخانه ها اعلام نماید و سیاست نیز بر توسعه کشت های گلخانه ای است که تحقق این مهم در استان مرکزی روند خوبی دارد.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی با اشاره به مزیت های گلخانه اشاره کرد: در یک واحد یک هکتاری گلخانه ای 15 برابر سطح بیرون، محصول برداشت می شود و این در حالیست که تنها یک دهم آب مصرفی فضای بیرون در گلخانه مصرف می شود. گلخانه همین طور یک شغل دائمی است و هر هکتار گلخانه 12 نفر شغل مستقیم و 6 نفر غیرمستقیم به همراه دارد.
زارعی اشاره کرد: 540 هکتار از فضای گلخانه ای استان مرکزی زیر کشت گل و گیاهان زینتی و 203 هکتار زیر کشت سبزی و صیفی است.
وی با اعلان اینکه گلخانه داران می توانند سازه و محصول خودرا بیمه کنند که متاسفانه استقبال خوبی در این عرصه صورت نمی گیرد، اضافه کرد: هم اکنون بمنظور راه اندازی و توسعه کشت گلخانه ای، کشاورزان می توانند تسهیلات بانکی با مبلغی معادل 80 درصد مبلغ طرح خود و با سود 14 و 12 درصد( مناطق برخودار و کم برخوردار) و مدت بازپرداخت 7 ساله دریافت نمایند.




منبع:

1401/10/26
11:27:15
0.0 / 5
256
تگهای خبر: بانك , تسهیلات , تولید , دام
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳


yarikala.ir - حقوق مادی و معنوی سایت یاری كالا محفوظ است

یاری كالا

یاری گر شما در انتخاب کالای مدنظرتان