رییس پژوهشكده آبزی پروری آب های جنوب كشور:

دانش فنی تولید ماهیان بومی به بخش خصوصی واگذار می شود

دانش فنی تولید ماهیان بومی به بخش خصوصی واگذار می شود به گزارش یاری کالا خوزستان رئیس پژوهشکده آبزی پروری آب های جنوب کشور اظهار داشت: دانش فنی تولید و تکثیر ماهیان بومی مانند صبیتی، شانک، هامور و غیره را در اختیار داریم و اگر هر بخش خصوصی به ما رجوع کند صفر تا صد دانش فنی را در اختیار او قرار خواهیم داد.



حسین هوشمند در مراسم رونمایی از طرح مولدسازی ماهی دریایی سی باس که امروز، ۱۲ مردادماه در بندر امام برگزار شد، اظهار نمود: دانش فنی تولید و تکثیر ماهیان بومی مانند صبیتی، شانک، هامور و غیره را در اختیار داریم. اگر هر بخش خصوصی به ما رجوع کند صفر تا صد دانش فنی تولید این گونه ها را در اختیار او قرار خواهیم داد.
همچنین آقارضا فتوحی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان در این مراسم اظهار نمود: آمار عرضه شده در بحث تولیدات شیلات حدوداً ۱۴۰ هزار تن در استان است که با عنایت به وضعیت و پتانسیل مثبت موجود در استان، این آمار می تواند به یک میلیون تن افزایش پیدا کند.
فتوحی ضمن اشاره به نامگذاری شعار «سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» توسط مقام معظم رهبری بیان نمود: رشد و توسعه بخش شیلات و آبزیان جزو بهترین اقدامات در جهت تحقق این شعار است و کمک به روبنق بخش شیلات نقش موثری در رونق اقتصادی استان و کشور خواهد داشت.
معاون اقتصادی استاندار خوزستان بیان نمود: فعالیت بخش خصوصی در جهت فروش محصولات شیلات در کشورهای حوزه خلیج فارس می تواند تأثیر زیادی در رونق اقتصادی کشور داشته باشد.
وی ضمن اشاره به اهمیت بخش اقتصاد دریا در دنیا اظهار داشت: باید با ارتقای بخش شیلات و آبزی پروری، همینطور توسعه زیرساخت های لازم پیشرفت های اقتصادی در حوزه جهانی را فراهم نماییم.
فتوحی اضافه کرد: با همکاری وزارت جهاد کشاورزی، فرماندار، سازمان جهاد کشاورزی و شیلات استان و سازمان برنامه و بودجه می توانیم کمک شایان توجهی به این حوزه داشته باشیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خوزستان ضمن اشاره به لزوم توسعه نخیلات و تولید خرمای استان، از معاون وزیر جهاد کشاورزی خواست در بحث تولید و رونق صادرات این محصول مهم به استان خوزستان نگاه ویژه ای داشته باشد.
وی اظهار داشت: کلیه اقدامات انجام شده باید برپایه استنادات اقتصادی باشد و توقع داریم بهره وری و ترویج آموزش کشاورزی بیشتر از پیش مورد توجه قرار گیرد تا از هدر رفت این علم و تجارب پرارزش جلوگیری شود.
فتوحی ضمن اشاره به این که استان خوزستان حدود ۲۰ درصد از تولید کشور را به خود مختص کرده است و بخشی از امنیت غذایی کشور را تأمین می کند، از مسؤلان خواست با کمک بیشتر در حوزه های شیلات و آبزی پروری، کشاورزی و باغبانی، محصولات زراعی و دارویی سبب رونق همه جانبه این استان در بخش های اقتصادی شوند.




منبع:

1401/05/12
23:05:50
0.0 / 5
449
تگهای خبر: آموزش , ارز , اشتغال , اقتصاد
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳


yarikala.ir - حقوق مادی و معنوی سایت یاری كالا محفوظ است

یاری كالا

یاری گر شما در انتخاب کالای مدنظرتان